37-vuotias Dan Bilzerian ei ujostele paljoa ja on valmis näyttämään ponnekasta elåmäntyyliään, johon kuuluu paljon bikini-asuisia naisia ja julkkiskavereita.

Bilzerian on ollut otsikoitta viime aikoina, kun joku oli onnistunut murtautumaan hänen Facebook-tilille ja kirjoittamaan hänen seinälle. Tosin, vierailija kirjoitti seinälle inspiroivia tekstejä, jotka olivat hyvin erilaisia hänen tavallisista bilepainoitteisesta sisällöstä. Dan Bilzerian on myös myöntänyt, että hänen Twitter on hakkeroitu aikaisemmin. Ehkäpä hän ei paljoa välitä moisista maallisista statussymboleista, ainakaan niin paljoa, että varmistaisi ja pitäisi pääsyn niihin tarpeeksi salassa.

Bilzerian uskoo että salaisuus useaan hänen onnistumiseen on asettelu; tarkoituksena on luoda järjestelmä joka toimii ja luo parhaat mahdollisuudet tavoitteen saavuttamiselle, esim. Bilettämiseen ja hauskanpitoon.

Sosiaalinen media tuntuu olevan Dan Bilzerianin valttikortti. Hänellä on noin 19 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja usein puhuu seuraajien määrästä ja vaikutuksesta muihin, kun keskustelun aiheena ovat muut ihmiset. Hänen Instagram-postilla on potentiaalia saavuttaa jopa 187 miljoona ihmistä.

Bilzerianin itsensä mukaan hän ei valmistunut lukiosta ja oli lähellä joutua vankilaan, kunnes hän liittyi Navy SEAL-joukkoihin. Joukoissa ollessaan hänelle ilmeentyi monta eri luustollista ongelmaa, joka johti osittain hänen poispotkimiseen. Danin mukaan hän osittain teki tämän tahallaan, koska hän ei katsonut koko jutun toimivan hänelle.

On hieman epäselvää kuinka ja josko Bilzerian valmistui armeijasta, mutta nähtävästi voisi sanoa että hän valmistui sieltä, sillä Bilzerian on valmistunut yliopistosta.

Bilzerianin muuhun liiketoimintaan kuuluu muun muassa pari eri (tulevaa) pelaamiseen ja veikkaamiseen perustuvaa älypuhelin-appia. Hän kuitenkin vakuuttelee, että raha ei ole häntä motivoinut tähän mennessä, vaan että hän on tehnyt päätöksensä voidakseen myöhemmin “tehdä mitä haluaa”. Bilzeranilla on myös ollut kirjadiili.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti